Jelle Reumer

WETENSCHAP & COMMUNICATIE

Lezingen / Lectures

Corona heeft alles in de war geschopt. Er is tot nader order geen Volkskrant Kenniscafé in De Balie, Amsterdam, en lezingen die in het voorjaar en de zomer van 2020 zouden plaatsvinden zijn gecanceld. Wel is er iedere (meestal) derde zondag van de maand mijn gesproken radiocolumn bij Vara’s Vroege Vogels (NPO Radio1, na het nieuws van half negen)

ONDER VOORBEHOUD gepland:

vrijdag 30 oktober 2020 (tijd en plaats n.t.b.): geef ik de jaarlijkse Staringlezing van het KNGMG (Koninklijk Nederlands Geologisch en Mijnbouwkundig Genootschap).

vrijdag 4 december een lezing over ‘De vis in ons’ voor de NGV in St. Pancras.

NOTA BENE: in verband met grote drukte neem ik voorlopig slechts spaarzaam nieuwe verzoeken voor lezingen in behandeling. Stuur een e-mail als u een verzoek heeft!

Only few lectures are planned. Normally, lectures are given in Dutch. Lectures in English, French or German can be given on request. Due to time stress lectures are accepted hesitatingly. Requests please via e-mail.

One thought on “Lezingen / Lectures

  1. Onze tuin is als uw tuin. Zag net uw lezing over biodiversiteit op t.v. We hebben egels, mollen, en heel veel slakken en insectjes in onze tuin alsmede heel veel aangewaaide bomen en planten. Dank u wel voor uw lezing.. Een hart onder de riem in de strijd tegen de bestraatte urnentuinen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.